Arrangementen

Bij Le Paradis kunt u gebruik maken van diverse arrangementen.
Tevens kunnen wij voor u en uw familie, vrienden of collega’s in overleg een op maat gemaakt arrangement samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wandel arrangement “Te voet de Meuse door”

Voorbeeld_Te-Voet_Arr_LogoMaak afwisselende wandeltochten door de prachtige natuur van de Meuse; kom helemaal tot rust in dit onbekende paradijs en verblijf bij verschillende Chambres d’hôtes of in een caravan op een camping.

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

Lente arrangement

LenteKom genieten van de prachtige omgeving van Le Paradis in het voorjaar. De bomen en struiken worden weer groen, de koolzaadvelden zijn prachtig geel en de duizenden fruitbomen staan in bloei. Geldig van 1 april tot 15 mei, met uitzondering van de weekenden rondom feestdagen (Pasen, Hemelvaart en Pinksteren). Aankomst iedere dag. Verblijfsduur 3 nachten, verlenging mogelijk.

Prijs € 150,- per persoon (tweepersoonskamer) of € 200,- per persoon (éénpersoonskamer), inclusief 2 maal diner.

Herfst arrangement

HerstOok in het najaar is de prachtige omgeving van Le Paradis een bezoek waard. Geniet van het najaarszonnetje en de bossen in prachtige herfstkleuren. Geldig van 15 september tot 31 oktober. Aankomst iedere dag. Verblijfsduur 3 nachten, verlenging mogelijk.

Prijs € 150,- per persoon (tweepersoonskamer) of € 200,- per persoon (éénpersoonskamer), inclusief 2 maal diner.

Weekend arrangement

weekendKom een lang weekend relaxen in onze prachtige omgeving! Aankomst op vrijdagmiddag, vertrek op maandagochtend. Geniet op zaterdag en zondag van de prachtige omgeving van Le Paradis. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden.

Prijs € 165,- per persoon (tweepersoonskamer) of € 220,- per persoon (éénpersoonskamer), inclusief diner op vrijdag- en zaterdagavond.

Midweek arrangement

midweekSpeciaal voor diegenen die niet meer (hoeven) werken, en voor hen die even een paar dagen niet willen werken. Aankomst op maandagmiddag, vertrek op vrijdagochtend.

Prijs € 225,- per persoon (tweepersoonskamer) of € 300,- per persoon (éénpersoonskamer), inclusief diner op maandag-, dinsdag- en donderdagavond.

7=6 arrangement

7=6Zeven nachten verblijven, maar slechts zes nachten betalen! Aankomst iedere dag. Niet geldig in juli en augustus.

Prijs € 237,- per persoon (tweepersoonskamer) of € 354,- per persoon (éénpersoonskamer), exclusief diners.

Zoeken