Ga naar hoofdinhoud

Verblijf bij onze Chambres d'Hôtes in de Lorraine

Hier vindt u alle informatie over uw verblijf bij Chambres d’Hôtes Le Paradis. Lees meer over onze ruime kamers, het uitgebreide ontbijt, de faciliteiten in het huis en de tuin, de Table d’Hôtes (diner), de prijzen en de mogelijkheid om te reserveren bij Chambres d’Hôtes Le Paradis.

Kamers van Chambres d'Hôtes Le Paradis

Chambres d’Hôtes Le Paradis beschikt over 5 ruime gastenkamers voor 2 personen. Op één kamer is een extra bed geplaatst. Alle kamers in onze Chambres d’Hôtes zijn gelegen op de eerste etage. Iedere kamer beschikt over een boxspring van 160×200, waarbij alle bedden zijn op te splitsen in twee éénpersoonsbedden.
De kamers zijn voorzien van voldoende kastruimte, een zitje en koffie/thee faciliteiten. Iedere kamer in onze Chambres d’Hôtes beschikt over een eigen toilet en een badkamer met douche en wastafel.

Het ontbijt bij onze Chambres d'Hôtes

Het uitgebreide ontbijt wordt ’s ochtends tussen 08.30 en 10.00 uur geserveerd in de sfeervolle eetkamer van onze Chambres d’Hôtes. Naast de typisch Franse baguette en een croissant of pain au chocolat kunt u een keuze maken van ons buffet. Hierop vindt u o.a. diverse soorten kaas en vleeswaren, (vruchten)yoghurt, cruesli, fruit, crackers, bruin brood en briochebrood. Om de dorst te lessen kunt u kiezen uit koffie, thee, jus d’orange en appelsap van de appels uit de tuin van onze Chambres d’Hôtes (zolang de voorraad strekt). En natuurlijk mogen een vers gekookt eitje en onze zelfgemaakte confitures niet ontbreken. U kunt het ontbijt afsluiten met een chocolade of naturel madeleine, het bekende cakeje uit de regio Lorraine.

Faciliteiten bij Chambres d'Hôtes Le Paradis

Tijdens uw verblijf in onze Chambres d’Hôtes kunt u niet alleen gebruik maken van onze tuin en het zwembad, maar ook van het tuinhuis met overdekte veranda. Naast zitgelegenheid zijn hier een houtkachel, een maxibar en een kleine pantry aanwezig.
In de tuin staan diverse zitjes waarop u lekker in de zon of in de schaduw kunt zitten en kunt genieten van het vrije uitzicht. Of relax op één van de ligbedden rondom het zwembad.
En als het fruit aan onze fruitbomen of druivenranken rijp is, kunt u de kersen, mirabellen, pruimen, appels, peren of druiven direct van de boom plukken. Verser kan niet!

In de hal van onze Chambres d’Hôtes is er een uitgebreide collectie folders met informatie over de omgeving Lorraine te vinden. In diverse mappen vindt u al onze wandel- en fietsroutes, autoroutes en stadswandelingen van o.a. Metz, Nancy en Verdun. 
Ook hebben we hier een aantal (zelfgemaakte) streekprodukten die u kunt kopen.

Table d'Hôtes

’s Avonds (behalve op zaterdag- en woensdagavond) is er de mogelijkheid om na reservering aan onze eettafel aan te schuiven voor de Table d’hôtes.

Vanaf 19.30 uur wordt het driegangen diner geserveerd, meestal op het overdekte terras. Op zondagavond kunt u gebruik maken van een zeer uitgebreide borrelplank, de Planche à Tapas Le Paradis. Deze wordt om 18.00 uur voor u klaargezet en dan kunt u zelf een mooi plekje zoeken om hiervan te genieten.

Reserveringen kunnen tot maximaal één dag (uiterlijk 18.00 uur) voor de gewenste datum worden gedaan.

Met speciale (dieet)wensen zal zo mogelijk rekening worden gehouden, mits ruim van tevoren gemeld.

Prijzen van Chambres d'Hôtes Le Paradis

Kamer 3 Van Chambres D'Hôtes Le Paradis

Kamer € 82,50 per nacht

Inclusief ontbijt en linnengoed/handdoeken. Exclusief toeristenbelasting.

Prijs éénpersoonskamer € 62,50 per nacht.

Prijs driepersoonskamer € 102,50 per nacht.

Bij één enkele overnachting wordt een toeslag van € 10,- in rekening gebracht.

Table D'Hôtes Bij B&B Le Paradis

Table d’hôtes € 25,- p.p.

Inclusief drankjes tijdens het diner en koffie/thee.

Op zondagavond Planche à Tapas Le Paradis € 17,50 p.p., exclusief drankjes.

Met speciale (dieet)wensen zal zo mogelijk rekening worden gehouden, mits ruim van tevoren gemeld.

Het is niet mogelijk om uw verblijf met pinpas of creditcard te betalen.

 
Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
Honden (en andere huisdieren) zijn helaas niet welkom.

Le  Paradis is geopend van begin april tot eind oktober, daarbuiten alleen op aanvraag.

Reserveren bij Chambres d'Hôtes Le Paradis

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van het formulier op de Contact pagina. Ook kunt u ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.
U ontvangt altijd een bevestiging van uw reservering.

Wij kunnen u verzoeken een aanbetaling van maximaal 50% over te maken. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 2 maanden voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging. En uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale verhuurprijs (met een minimum van € 25,-). Bij annulering tussen 2 maanden en 1 maand voor de gewenste aankomstdatum bent u 50% van de verhuurprijs verschuldigd (met een minimum van € 50,-). Bij annulering in de laatste maand voor de gewenste aankomstdatum en bij een voortijdig vertrek bent u de gehele verhuurprijs verschuldigd. De verhuurprijs bestaat uit alle door u gereserveerde zaken. Deze annuleringskosten zijn ook van toepassing indien er geen aanbetaling is gevraagd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Kijk rustig rond op de website voor meer informatie over B&B Le Paradis, uw verblijf in onze Chambres d’Hôtes, onze arrangementen, activiteiten, de omgeving Lorraine en nog veel meer.

Back To Top