skip to Main Content

Verblijf

Hier vindt u alle informatie over uw verblijf bij Le Paradis. Onze kamers, het ontbijt, de faciliteiten in het huis en de tuin, de Table d’Hôtes (diner), de prijzen en de mogelijkheid om te reserveren.

Kamers

Le Paradis beschikt over 5 ruime gastenkamers voor 2 personen. Op één kamer is een extra bed geplaatst. De kamers zijn gelegen op de eerste etage. Iedere kamer beschikt over een boxspring van 160×200, waarbij alle bedden zijn op te splitsen in twee éénpersoonsbedden.
Alle kamers zijn voorzien van voldoende kastruimte, een zitje en koffie/thee faciliteiten. Iedere kamer beschikt over een toilet en een badkamer met douche en wastafel.

Het uitgebreide ontbijt wordt ’s ochtends tussen 08.30 en 10.00 uur geserveerd in de sfeervolle eetkamer.

Tijdens hun verblijf kunnen onze gasten niet alleen gebruik maken van onze tuin en het zwembad, maar ook van het tuinhuis met overdekte veranda. Naast zitgelegenheid zijn hier een houtkachel, een maxibar en een kleine pantry aanwezig.

In de hal is er een uitgebreide collectie folders en mappen met informatie over de omgeving te vinden. Ook hebben we hier een aantal (zelfgemaakte) streekprodukten die u kunt kopen.

Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
Honden zijn alleen welkom in overleg (maximaal één hond per keer, toeslag € 10,- per nacht).

Le  Paradis is geopend van begin april tot eind oktober, daarbuiten alleen op aanvraag.

Table d'Hôtes

’s Avonds (behalve op zondag- en woensdagavond) is er de mogelijkheid om na reservering aan onze eettafel aan te schuiven voor de Table d’hôtes.

Vanaf 19.30 uur wordt het viergangen diner geserveerd, meestal op het overdekte terras. Reserveringen kunnen tot maximaal één dag (uiterlijk 18.00 uur) voor de gewenste datum gedaan worden.

Met speciale (dieet)wensen zal zo mogelijk rekening worden gehouden, mits ruim van tevoren gemeld.

Prijzen

Kamer € 79,- per nacht

Inclusief ontbijt en linnengoed/handdoeken. Exclusief toeristenbelasting.

Prijs éénpersoonskamer € 59,- per nacht.

Prijs driepersoonskamer € 99,- per nacht.

Bij één enkele overnachting wordt een toeslag van € 10,- in rekening gebracht.

Table d’hôtes € 27,50 p.p.

Inclusief drankjes tijdens het diner en koffie/thee.
Met speciale (dieet)wensen zal zo mogelijk rekening worden gehouden, mits ruim van tevoren gemeld.

Het is niet mogelijk om uw verblijf met pinpas of creditcard te betalen.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van het formulier op de Contact pagina. Ook kunt u ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.
U ontvangt altijd een bevestiging van uw reservering.

Wij kunnen u verzoeken een aanbetaling van maximaal 50% over te maken. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 2 maanden voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging. En uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale verhuurprijs (met een minimum van € 25,-). Bij annulering tussen 2 maanden en 1 maand voor de gewenste aankomstdatum bent u 50% van de verhuurprijs verschuldigd (met een minimum van € 50,-). Bij annulering in de laatste maand voor de gewenste aankomstdatum en bij een voortijdig vertrek bent u de gehele verhuurprijs verschuldigd. Deze annuleringskosten zijn ook van toepassing indien er geen aanbetaling is gevraagd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Back To Top