skip to Main Content
  • Nederlands

RouteYou

Digitale routebeschrijvingen
Via de website en de app van RouteYou zijn meerdere wandel-, fiets- en auto/motorroutes in de omgeving van Le Paradis digitaal beschikbaar.

Website (voor laptop en pc)
Ga naar onze eigen RouteYou pagina voor een overzicht van al onze routes. Je kunt hier ook kiezen voor alleen wandelroutes, alleen fietsroutes of alleen auto/motorroutes.
Als je een route hebt uitgezocht, kun je deze downloaden naar een gps-systeem. Ook kun je de routes downloaden via de RouteYou app voor gebruik op je smartphone.

App (voor smartphone en tablet)
Download de RouteYou app.
Om alle routes van Le Paradis te zien, kun je de Content Code “paradis” (alleen de tekst tussen de “”) invoeren via de 3 streepjes linksboven.
Indien je een bepaalde route op je smartphone wilt gebruiken tijdens de tocht, kun je deze het beste voor vertrek downloaden (knop met pijl naar beneden, rechtsboven). Ga vervolgens offline, zodat je tijdens de tocht geen data verbruikt.
In de map met routes in de hal zit een uitgebreide handleiding voor het downloaden van de routes. 

Geprinte versie
In de hal ligt een map met alle wandel-, fiets- en auto/motorroutes, alsmede diverse boekjes en kaarten. Ook van alle routes die via RouteYou beschikbaar zijn, zit een geprinte versie in deze map.

Back To Top
×Close search
Zoeken