Chambres d’Hôtes

Le paradis beschikt over 5 ruime gastenkamers voor 2 personen. Op één kamer is een extra bed geplaatst. De kamers zijn gelegen op de eerste etage. Iedere kamer beschikt over een boxspring van 160×200, waarbij alle bedden zijn op te splitsen in twee éénpersoonsbedden.
Alle kamers zijn voorzien van voldoende kastruimte en een zitje. Iedere kamer beschikt over een toilet en een badkamer met douche en wastafel.

Het uitgebreide ontbijt wordt ’s ochtends tussen 08.30 en 10.00 uur geserveerd op het overdekte terras of, indien het weer dit niet toelaat, binnen in de sfeervolle eetkamer.

’s Avonds (behalve op zondag- en woensdagavond) is er de mogelijkheid om na reservering aan onze eettafel aan te schuiven voor de Table d’hôtes. Vanaf 19.30 uur wordt het viergangen diner geserveerd. Reserveringen kunnen tot maximaal één dag (uiterlijk 18.00 uur) voor de gewenste datum gedaan worden.

Overdag kunnen onze gasten niet alleen gebruik maken van onze tuin en het zwembad, maar ook van het tuinhuis met overdekt terras. Naast zitgelegenheid zijn hier een houtkachel en een kleine pantry aanwezig.

In de hal is er een uitgebreide collectie folders met informatie over de omgeving te vinden. Ook hebben we hier een aantal streekprodukten die u kunt kopen.

Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
Huisdieren zijn alleen welkom in overleg.
Le Paradis is geopend van begin april tot eind oktober, daarbuiten alleen op aanvraag.

Prijzen
Kamer € 79,- per nacht

Kamer € 79,- per nacht

Inclusief ontbijt en linnengoed/handdoeken. Exclusief toeristenbelasting.

Prijs éénpersoonskamer € 59,- per nacht.

Prijs driepersoonskamer € 99,- per nacht.

Bij één enkele overnachting wordt een toeslag van € 10,- in rekening gebracht.

Table d’hôtes € 27,50 pp

Table d’hôtes € 27,50 pp

Inclusief drankjes tijdens het diner en koffie/thee.
Met speciale (dieet)wensen zal zo mogelijk rekening worden gehouden,
mits ruim van tevoren gemeld.

Het is niet mogelijk om met pinpas of creditcard te betalen.
Reserveren

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van het formulier op de Contact pagina. Ook kunt u ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.
U ontvangt altijd een bevestiging van uw reservering.

Wij kunnen u verzoeken een aanbetaling van maximaal 50% over te maken. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale verhuurprijs (met een minimum van € 25,-). Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele verhuurprijs verschuldigd. Deze annuleringskosten zijn ook van toepassing indien er geen aanbetaling is gevraagd.

Zoeken