Welkom op de website van Le Paradis

Le Paradis is een voormalige wijnboerderij gelegen aan de rand van het kleine dorpje Buxerulles in de Côtes de Meuse. In 2003 is de wijnboerderij geschikt gemaakt voor Chambres d’Hôtes en sinds oktober 2015 zijn wij, Cees Heijstek en Annelies Magré, de trotse eigenaren van deze prachtige plek.

Het Chambres d’Hôtes gedeelte bestaat uit 5 gastenkamers voor 2 personen met eigen toilet en badkamer. Op één kamer is een extra bed geplaatst. Ook bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de avondmaaltijd, de zogeheten Table d’Hôtes. Le Paradis is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, én in het bezit van een zwemdiploma.

Om het huis ligt een tuin van bijna 4000 m2, met daarin o.a. een boomgaard en een moes-/kruidentuin. Als de zon schijnt, is er op een van de vele terrassen altijd een plekje te vinden om lekker in het zonnetje te zitten (of, wanneer het te warm zou zijn, een koel schaduwplekje op te zoeken). Er is een zwembad van 9 x 5 m, met een zonneterras met luie ligstoelen. Le Paradis beschikt over gratis Wi-Fi in het hele huis en in de tuin. In onze garage is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor fietsen of motoren.
Vanuit de tuin is er vrij uitzicht op de rondom het huis gelegen weiden, boomgaarden en bossen.
Le Paradis is een ideale plek om ontspannen te genieten van het gastvrije Lorraine.

Le Paradis is een rustig gelegen Chambres d’Hôtes in het midden van de Lorraine streek vlak bij het meer Lac de Madine. Deze prachtige Franse Noord-oostelijke streek biedt u tal van mogelijkheden om echt te genieten van vakantie of een weekendje weg. En dit alles op nog geen 5 uur rijden vanuit midden Nederland.
De omgeving met haar prachtige natuur heeft veel te bieden. Le Paradis ligt in het Parc Régional Naturel de Lorraine. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet en er zijn diverse watersportmogelijkheden op het meer Lac de Madine of de rivier de Meuse. Op nog geen 10 min. rijden is er de mogelijkheid om te tennissen en is er een 9 holes golfbaan. In de directe omgeving liggen een aantal grote steden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Metz, Nancy en Verdun.

Kijk rustig rond op de website voor meer informatie over verblijf, activiteiten, de omgeving en nog veel meer.

Zoeken