skip to Main Content
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
Activiteiten & workshops

In de directe omgeving van Le Paradis zijn diverse activiteiten mogelijk. Ook is het mogelijk zelf een workshop bij ons te organiseren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wandelen
De omgeving van Le Paradis is een waar wandelparadijs. Er zijn veel wandelroutes uitgezet met voor ieder wat wils. U vindt bij ons verschillende routes en wandelkaarten. Ook beschikken we over stadwandelingen in o.a. Verdun, Metz, Bar-le-Duc en Nancy. Diverse routes zijn beschikbaar via RouteYou. Klik hier voor meer informatie.

Fietsen
Door de bossen of langs de oevers van het Lac du Madine. Over heuvels of liever wat vlakker. Met moutainbike, racefiets, toerfiets of e-bike, ook voor de fietser biedt de omgeving van Le Paradis veel mogelijkheden. Bij Le Paradis zijn elektrische fietsen te huur, of gewone fietsen te leen. Diverse routes zijn beschikbaar via RouteYou. Klik hier voor meer informatie.

Watersport
Op het Lac de Madine zijn diverse watersportmogelijkheden. U kunt er o.a. zwemmen, vissen, zeilen en waterfietsen. En op de rivier de Meuse kunt u een prachtige kanotocht maken.

Golfen
Er zijn golfbanen bij het nabij gelegen Lac de Madine (lessen mogelijk), maar ook in Nancy (2x), Metz en Bar le Duc, allemaal op zo’n 50 km afstand.

Toertochten
U kunt met uw oldtimer of motor (of moderne auto) prachtige toertochten maken door het heuvelachtige landschap van de Lorraine. Laat u verrassen door een afwisseling van bossen en vergezichten. Wij adviseren u graag over leuke routes. Diverse routes zijn beschikbaar via RouteYou. Klik hier voor meer informatie.

Back To Top
×Close search
Zoeken